„Congresul Civic”: PAS a avut termen până astăzi la 12:00. Le-am dat timp să se gândească 2 zile, PAS a tăcut

„Congresul Civic”: PAS a avut termen până astăzi la 12:00. Le-am dat timp să se gândească 2 zile, PAS a tăcut

Partidul Acțiunii Comune „Congresul Civic” va desfășura, la 3 iulie, „Calea Dreptății” – un marș al alegătorilor care nu pot fi manipulați, transmite OFICIAL.

În cadrul unei conferințe de presă, fruntașul „Congresului Civic”, Mark Tkaciuk a menționat că formațiunea a invitat la dezbateri Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS), pentru a discuta programul electoral.

„PAS a avut termen până astăzi la 12:00. Le-am dat timp să se gândească 2 zile, PAS a tăcut. Partidul a făcut o greșeală de neiertat. Vor trece câteva luni și din această mândrie nu va rămâne nici urmă. PAS a arătat astăzi că este indiferent nu față de dezbaterile concurenților electorali, dar față de alegători. În noul Parlament nu veți avea câștiguri simple, va trebuie să depuneți efort și să puneți în mișcare creierul”, a menționat Tkaciuk.

În contextul celor expuse, Mark Tkaciuk a menționat că PAS încearcă să manipuleze alegătorii, iar aceștia trebuie să „iasă afară”.

„„Congresul Civic” propune să ne adunăm toți la 3 iulie, ora 10:00, în fața Circului pentru a desfășura un marș spre Parlament, pentru a arăta că alegătorii nu pot fi manipulați. Vom arăta că suntem gata să luptăm pentru drepturile noastre. „Calea Dreptății” – așa vom numi primul eveniment în aceste alegeri rușinoase și el va fi începutul alegerii corecte”, a mai spus Tkaciuk.

 

Cristina Parfeni

Share