„Congresul Civic”: Anume noi am pierdut. Noi, ca partid, dar și cei care ne-au crezut

„Congresul Civic”: Anume noi am pierdut. Noi, ca partid, dar și cei care ne-au crezut

„Unicii și principalii perdanți ai acestor alegeri sunt „Congresul Civic” și alegătorii săi”. Declarația a fost făcută de Mark Tkaciuk, fruntaș al partidului, informează OFICIAL.

Politicianul a spus că ei eu ieșit în luptă cu viziuni sincere, cu un plan de schimbări și erau obligați să obțină mai mult.

„Noi știm sigur ce se va întâmpla peste oarecare doi ani. De aceea, anume noi am pierdut. Noi, ca partid, dar și cei care ne-au crezut”, a declarat Tkaciuk.

Fruntașul „Congresului Civic” a mai spus că ultimul lucru necesar acum e să acuzi alegătorii de rezultate.

Totodată, Tkaciuk a spus că în actualul Parlament sunt câștigătorii absoluți. „Ei au reușit să păstreze o agendă falsă pentru țară. Ei și-au păstrat puterea. Și-au menținut la dreptul la distrugerea rămășițelor oricărei vieți și speranțe în Moldova”, a adăugat el.

Potrivit spuselor sale, „Congresul Civic” recunoaște înfrângerea: „Dar, doar pentru a merge mai departe. Ce avem? Avem un partid cu oameni care gândesc la fel. Avem 12 mii de alegători. Puțin? Nesemnificativ? Dar este o posibilitate minunată ca să demonstrăm că noi suntem capabili să ne ținem cuvântul în fața lor. Noi avem un plan de acțiuni, care la sigur nu va fi necesar cirozei galbene-roz. Noi avem experiență”.

Tkaciuk a mai spus că unicul lucru pe care nu-l are nici partidul, nici societatea moldovenească e „următorii 4 ani”.

„Noi ne continuăm calea împotriva curentului”, a conchis politicianul.

Cristina Gurez

Share