Conducerea Mişcării Respect Moldova a avut o întrevedere cu Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord la Chișinău

Conducerea Mişcării Respect Moldova a avut o întrevedere cu Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord la Chișinău

Astăzi, Eugeniu Nichiforciuc, preşedintele Mişcării Respect Moldova, şi Radu Burduja, prim-vicepreşedintele formaţiunii, au avut o întrevedere cu Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord la Chișinău, Fern Horine.

În cadrul întrevederii, conducerea Mişcării Respect Moldova a informat despre obiectivele pe care le are formaţiunea, menţionând că aceasta îşi doreşte să aducă un nou suflu în politică, punând la baza tuturor acţiunilor sale respectul faţă de ţară, respectul faţă de cetăţeni.

Eugeniu Nichiforciuc şi Radu Burduja au menţionat că este foarte important ca Republica Moldova să continue calea integrării europene şi să ajungă membră a UE. În aceeaşi ordine de idei, s-a accentuat importanţa reuşitei referendumului privind aderarea RM la UE, care urmează să aibă loc pe data de 20 octombrie 2024, concomitent cu alegerile prezidenţiale.

Conducerea Mişcării Respect Moldova a reiterat necesitatea promovării unor reforme profunde în toate domeniile de activitate importante, aceasta fiind unica posibilitate ca RM să se alinieze standardelor UE şi să se poată integra mai lejer în marea familie europeană.

În altă ordine de idei, Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord la Chișinău a fost informată despre poziţia Mişcării Respect Moldova pe marginea unor subiecte de maximă importanţă pentru ţară, pentru cetăţeni.

Share