Circumscripția nr. 37. Ce spun concurenții deputatului ales

Circumscripția nr. 37. Ce spun concurenții deputatului ales

Trei dintre cei patru contracandidați ai primarului de Puhoi, Petru Frunze, deputat ales la parlamentare, în circumscripția nr.37 Răzeni, au venit cu mesaje după finalizarea campaniei electorale, informează OFICIAL.

Comunistul Ștefan Bivol a mulțumit celor circa 30 000 cetățeni din Circumscripția Nr.37, care, la 24 februarie, au ieșit la vot în speranța că vor trăi mai bine.

„Le mulțumesc în special celor care ați votat pentru candidatura mea, dar și pentru echipa PCRM care m-a susținut la aceste alegeri. Vă sunt recunoscător din suflet pentru orice vot acordat în parte. Mulțumesc echipei care a muncit solidar și voluntar alături de mine în tot acest timp deloc ușor, membrilor din comisii, reprezentanților, observatorilor care au făcut și fac o muncă enormă și la această oră târzie.  A fost o campanie inechitabilă, complicată, fără resurse, cu multe obstacole… În timpul apropiat vor fi și rezultatele finale ale candidaților, însă indiferent cine va fi ales deputat pe Circumscripția nr.37, este nevoie de comunicare și susținerea oamenilor care au ieșit la vot, așa încât așteptările și speranțele lor să nu fie spulberate. Vă mulțumesc încă odată dragi alegători, respect pentru Dumneavoastră și Domnul să vă aibă în pază!”, a scris Bivol, pe o rețea de socializare.

Socialistul Nicolae Pascaru a mulțumit celor care au fost alături de echipa PSRM, de el, personal, în această campanie electorală, înainte de ziua votării.

Și democratul Ion Sula a mulțumit fiecăruia dintre cei peste 10 mii de alegători care pe 24 februarie 2019 i-au acordat un vot de încredere. „Vă sunt recunoscător! Mulțumesc de asemenea echipelor locale care m-au susținut! Însă în democrație – majoritatea decide! Felicitări Petru Frunze și succes în mandatul de deputat!”, a scris Sula.

De menționat că, în această circumscripție a mai candidat și reprezentantul PȘ, Avelin Tabarcea.

Doina Secrieru

Share