Cine face parte din Guvernul propus și când vom putea vedea programul? Răspunsul Nataliei Gavrilița

Cine face parte din Guvernul propus și când vom putea vedea programul? Răspunsul Nataliei Gavrilița

Premierul desemnat, Natalia Gavrilița, în cadrul unui interviu pentru IPN a spus că, la moment, nu poate divulga nominal membrii echipei, dar crede că în cel mai scurt timp ea va fi făcută publică.

„E o echipă formată din oameni profesioniști, integri, cunoscuți de cetățeni. În ceea ce ține programul, îl vom depune în Parlament și îl vom face public lunea viitoare, la 8 februarie. E un program bazat pe viziunea Maiei Sandu asupra dezvoltării Moldovei, pentru care a primit mandat de la cetățeni – justiție și anti-corupție, oprirea schemelor de furt din averea statului, susținerea producătorilor și exporturilor, atragerea investițiilor, creșterea plăților sociale și protejarea oamenilor vulnerabili, deblocarea relațiilor externe, scoaterea țării din criză”, a declarat Gavrilița.

În același timp, Premierul desemnat a menționat că, pe lângă echipa Guvernamentală, a primit și continuă să primească o mulțime de mesaje de susținere din partea moldovenilor din diasporă. „E vorba de oameni de succes, care și-au construit o carieră și o afacere peste hotare, dar care țin la Moldova și sunt mereu gata să ajute când văd că aici deciziile le iau oameni bine intenționați, oameni care își iubesc țara. În acest sens, echipa mea e mult mai mare decât se va vedea în Parlament”, a conchis Gavrilița.

Mihaela Rotari

Share