Cine este candidatul PSRM pentru circumscripția uninominală din sectorul Ciocana, Chișinău

Cine este candidatul PSRM pentru circumscripția uninominală din sectorul Ciocana, Chișinău

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) și-a prezentat, astăzi, oficial, candidatul pentru circumscripția electorală nr. 30 (Chișinău, sectorul Ciocana), la alegerile parlamentare din 24 februarie 2019, informează Oficial.

Este vorba despre actualul consilier municipal, Petru Burduja.

În cadrul prezentării candidatului, secretarul general al PSRM, Vlad Batrîncea a declarat că, PSRM va merge din casă în casă ca să explice oamenilor, „că nu mai trebuie susținute partidele care au fost la guvernare în ultimii 9 ani”.

„Trebuie să spunem acestui regim „nu”. Noi suntem unica alternativă a acestui regim. Avem totul: echipă, viziune, program, experiență și știm cum să muncim. Noi, cu dvs., suntem puternici, pentru că noi credem în ceea ce facem. Petru Burduja, de-a lungul activității, a reușit să facă lucruri frumoase”, a precizat Batrîncea.

La rândul său, lidera PSRM, Zinaida Greceranîi, a menționat că, soarta RM se va hotărî la data de 24 februarie 2019. „Iată la aceste alegeri trebuie să spunem „nu” acestei guvernări. Noi trebuie să înțelegem – nimeni din afară de noi nu va face curățenie la noi acasă, la noi în țară. Petru Burduja este omul care a fost alături de oameni. El știe cum să consolideze echipa”, a precizat Greceanîi.

Petru Burduja a mulțumit pentru încrederea acordată. „De la bun început au fost destule încercări care să ne dezbine ca unitate, însă noi am reușit. Împreună noi vom reuși să promovăm aceste valori foarte importante ale poporului: să păstrăm neutralitatea, independență, să îmbunătățim bunăstarea materială a fiecărui. Noi, PSRM, am făcut inventarierea, practic, la fiecare ogradă, iar cu Doamne Ajută o să mergem până la capăt cu ceea ce am inițiat”, a spus Burduja.

Doina Secrieru

Share