Cine e noul secretar de stat al MADRM

Cine e noul secretar de stat al MADRM

Cabinetul de miniștri a aprobat, astăzi, în ședință, numirea lui Maxim Popov în funcția de secretar de stat al Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului.

Ministrul Ion Perju a precizat că, Maxim Popov are o experiență vastă atât în sectorul privat, cât și cel public.

„Are experiență în implementarea proiectelor internaționale. În ultimele 4 luni a activat în calitate de șef al Cabinetului ministrului ADRM. Activitatea dlui pe parcursul ultimilor perioade de timp m-a făcut să-l propun la această poziție. Dlui va fi responsabil de mediu”, a precizat Perju.

OFICIAL precizează: Maxim Popov s-a născut la data de 10.04.1987. De-a lungul anilor a ocupat mai multe funcții: Director adjunct Compania “Dîngenarul” SRL; Asistent în Cabinetul Deputatului Parlamentului Republicii Moldova; Consultant principal în Cancelaria de Stat a Republicii Moldova pe Direcția Reforma Administrației Publice; Business development manager în cadrul proiectului: Consilierea Guvernului Republicii Moldova în politici economice www.giz.de; expert Sectorul Agro-alimentar la Unitatea de Implementare a Proiectului Băncii Mondiale de Ameliorare a Competitivității (UIPAC); Expert Promovarea Exporturilor la Unitatea de Implementare a Proiectului Băncii Mondiale de Ameliorare a Competitivității (UIPAC); Director Executiv Granovia Wines SRL, dar și Administrator Synergy Agro Group SRL.

Andriana Cheptine

Share