Chirtoacă: Vom avea mai multe slogane: „Unirea pentru toți”, „Cu România în Europa”, „Unirea și punctum”, „În Europa prin Unire”

Chirtoacă: Vom avea mai multe slogane: „Unirea pentru toți”, „Cu România în Europa”, „Unirea și punctum”, „În Europa prin Unire”

Mișcarea Politică „UNIREA” (MPU) vine cu 5 slogane în această campanie electorală, iar mesajul său conține 3 obiective primordiale, transmite OFICIAL.

În cadrul unei conferințe de presă, candidatul MPU la alegerile prezidențiale, Dorin Chirtoacă a prezentat cele 5 slogane.

„Vom avea mai multe slogane: „Unirea pentru toți”, „Cu România în Europa”, „Unirea și punctum”, „În Europa prin Unire”. Aceste slogane își găsesc desfășurarea în cadrul campaniei noastre”, a spus Dorin Chirtoacă.

De asemenea, el a prezentat și obiectivele mesajului de campanie:  „Vom acționa conform strategiei „Unul pentru toți”, un președinte demn și adevărat, un Parlament curat, Unirea cu România și integrarea europeană până la capăt”.

„În perioada de criză, noi, candidații, trebuie să avem obraz să înțelegem că nu putem fi egoiști și să tindem să obținem un rezultat cât mai bun. Trebuie să facem în așa fel ca oamenii care vor vota să o poată face cu inima curată. Președintele fără Parlament nu poate face nimic, după ce schimbăm Președintele avem nevoie de un Parlament nou, curat. După alegeri considerăm că este nevoie de alegeri parlamentare anticipate, unde noi, unioniștii să ne regăsim plenar”, spune Dorin Chirtoacă.

De asemenea, liderul PL a îndemnat oamenii să iasă masiv la vot la 1 noiembrie.

Cristina Parfeni

Share