Chironda: Mulți întreabă dacă voi demisiona sau nu? Vreau să vă spun…

Chironda: Mulți întreabă dacă voi demisiona sau nu? Vreau să vă spun…

Viceprimarul municipiului Chișinău, Victor Chironda, astăzi – în cadrul unei conferințe de presă, a spus că nu vede niciun motiv pentru care să demisioneze din funcție, informează OFICIAL.

„Îmi pare foarte rău că am ajuns în această situație. Nu văd nicio explicație rezonabilă asupra acestei campanii de învinovățire a mea. Cred că am tăiat calea unor persoane cointeresate și sunt făcut vinovat de toate relele care sunt în Chișinău”, a declarat Chironda.

Totodată, el a spus că acum lucrează la elaborarea unui raport pe această perioadă cât a fost în funcție.

„Acum că mi-au fost retrase atribuțiile, vreau să văd cine în continuare va fi vinovat de lucrurile din oraș. Prin această decizie de retragere a atribuțiilor, domnul primar confirmă că eu sunt incomod. Voi face un demers la Cancelaria de Stat în acest sens”, a mai spus viceprimarul.

„Mulți întreabă dacă voi demisiona sau nu? Vreau să vă spun că eu nu văd niciun motiv pentru care să demisionez. Eu am fost corect față de funcția mea, obligațiile mele și față de orășeni”, a ținut să precizeze Chironda.

În continuare, după cum a spus viceprimarul, se va ocupa de problema Hotelului Național și va „demonstra că toate aceste anchete de serviciu sunt niște fake-uri”.

Mihaela Conovali

Share