Chiril Moțpan l-ar fi propus pe Igor Gorgan în funcția de Șef al Marelui Stat Major? „Nici nu-l cunosc!”

Chiril Moțpan l-ar fi propus pe Igor Gorgan în funcția de Șef al Marelui Stat Major? „Nici nu-l cunosc!”

Fostul deputat Chiril Moțpan spune că nu l-a propus pe Igor Gorgan în funcția de Șef al Marelui Stat Major, așa cum a declarat fostul ministru al Apărării, Pavel Voicu.

Chiril Moțpan zice că nu-l cunoaște pe Igor Gorgan.

„Mai multe zile la rând, presa și opinia publică locală a fost cuprinsa de febra știrii cu privire la relația generalului de brigadă Igor Gorgan cu serviciile secrete rusești. In acest context, mi se pare cu totul deplasată afirmația fostului ministru socialist Pavel Voicu, că l-ar fi promovat pe generalul renegat la sugestia mea.

Ministrul lui Dodon minte cu bună știință!

Și asta din simplul motiv ca nu-l cunosc pe Igor Gorgan! și declar cu fermitate că nu am avut nicio atribuție la promovarea acestuia pentru ocuparea funcției de Șef al Marelui Stat Major al Armatei Naționale.

Nici nu-mi dau silința să înțeleg motivul ascuns al declarației lui Voicu. Pentru că toată pleada care-l înconjoară pe Dodon, este bolnavă de minciună și morbul trădării.

M-aș fi așteptat ca fostul ministru să facă dezmințirile de rigoare. Pentru asta ar trebui, însa, ca Pavel Voicu să cunoască ce e onoarea și demnitatea de ofițer. Dar… De unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere”, spune Moțpan.

Share