Chicu: PDCM nu este un proiect al lui Plahotniuc, Dodon, Voronin sau Martin Sieg

Chicu: PDCM nu este un proiect al lui Plahotniuc, Dodon, Voronin sau Martin Sieg

Partidul Dezvoltării și Consolidării Moldovei nu este proiectul lui Plahotniuc, nici al lui Dodon, Voronin sau Martin Sieg. Se poate vedea după oamenii care vin în partid și care nu au nimic cu respectivii politicieni, declară liderul PDCM, fostul prim-ministru Ion Chicu.

Chicu a menționat pentru portalul de știri Unimedia că „unii oameni, care vor să se dea importanți sau după ce nu fac ceea ce au promis oamenilor, vin cu acuzații că aparții cuiva”.

El a mai declarat că Partidul Dezvoltării și Consolidării Moldovei nu este creat doar pentru aceste alegeri și că modelul de activitate pentru care a optat formațiunea nu presupune cheltuieli mari.

”Nu avem funcționari în fiecare sat, care stau pe salariu. 80 la sută din cei care au intrat în partid și conduc organizațiile teritoriale sunt fie medici, fie din domeniile educație sau cultură, economiști, oameni care preferă să își facă bine treaba la locul de muncă și, fiind deceptionați de situația din politică, nu se implicau. Acum, se implică”, a explicat liderul PDCM.

Ion Chicu s-a mai arătat încrezător că, „încet-încet, formatiunile pe care le vedem acum pe val și care au doar fațadă si nimic conținut, își vor arăta adevarata față”.

„Cetățenii vor înțelege pe fonul la ce aceste partide au ajuns unde au ajuns și, la o etapă oarecare, atunci când intelectualitatea masiv va căpăta posibilitatea să participe la procesul decizional, atunci o voce grea în Parlament va fi a noastră”, a mai afirmat politicianul.

Doina Secrieru

Share