Cetățenii au cerut, el a acceptat! „Voi candida la funcția de Președinte în calitate de candidat independent”

Cetățenii au cerut, el a acceptat! „Voi candida la funcția de Președinte în calitate de candidat independent”

Câteva zile în urmă un Grup civic a solicitat fostului deputat în ultimul Parlament al URSS, Constantin Oboroc, prim-viceprim-ministru în Guvernele Druc și Muravschi, consilier al primului Președinte al Republicii Moldova, Mircea Snegur, să participe la alegerile prezidențiale. Astăzi, Constantin Oboroc a venit cu un răspuns, transmite OFICIAL.

În cadrul unei conferințe de presă, Constantin Oboroc a acceptat propunerea Grupului civic și a declarat că va candida independent la prezidențiale.

„Mulțumesc oamenilor pentru încrederea care au avut-o și o au în mine. Cei circa 900 de oameni din grupul „Constantin Oboroc – Președintele Meu” intuiesc că lucrurile se complică în țară. Există soluții pentru situația în care ne aflăm astăzi. Am dat acordul și de asta voi candida la funcția de Președinte în calitate de candidat independent, nu pentru a exercita obligațiile onorifice ale Președintelui, care are puține pârghii, dar pentru ca să inițieze acțiuni exacte și concrete pentru a ne ridica din genunchi”, a spus Constantin Oboroc.

Cristina Parfeni

sursa foto: Europa Liberă

Share