Cel mai rațional lucru pe care l-ar putea aproba consiliul politic al PDM? Un socialist comunică!

Cel mai rațional lucru pe care l-ar putea aproba consiliul politic al PDM? Un socialist comunică!

Socialistul Ion Ceban, într-o postare pe Facebook, s-a referit la ședința Consiliului Politic de astăzi a democraților, dar și la unele hotărâri, care ar putea fi aprobate în cadrul acesteia. În același timp, Ceban a declarat că, „cel mai rațional lucru pe care l-ar putea aproba consiliul politic al PDM este să se întoarcă în Parlament să începem să muncim”, informează OFICIAL.

„Eu cred că decizia e luată de Plahotniuc, dar trebuie legitimată de Consiliul Politic pentru a părea că întreaga formațiune este de acord cu această decizie. Într-un fel decizia va fi Noi nu cedăm. Iar pentru asta trebuie să ne asigurăm că vom avea și noi oameni mulți în PMAN (PSRM și ACUM au invitat lumea la Parlament.)”, a scris Ceban.

În același timp, el a oferit și alte detalii.

„Cum vor încerca să facă:

a. Să oblige bugetarii, majoritatea din care nu mai au ochi să îi vadă, prin tentative de intimidare și sperietori cu demisii;
b. Alte categorii prin motivare financiară;
c. Țuțu și echipele”, a mai adăugat socialistul.

„Decizia dată survine după ce președintele, PSRM și blocul ACUM au anunțat despre marșul poporului pentru duminică. De ce este nevoie de o asemenea acțiune în percepția lor: a. A încerca totuși să scoată lumea forțat și dînd bani, pentru a crea impresia că și pe ei cineva din popor „îi apreciază” în speranța că vor reuși să adune lume. Vedeți că și acolo sînt oameni, dar și pe noi lumea “ne iubește”. b. Pentru a asigura cordoane de poliție între două mitinguri, astfel toți cei care vor veni în PMAN fiind utilizați drept “масовкэ” pentru a apăra fundul liderilor PD (numai ei știu ce cred și își închipuie că am putea face noi). REITEREZ! Noi venim la un protest pașnic în susținerea noii guvernări”, a mai scris Ceban.

„Concluzie: Orice ar întreprinde ei, noi sînt mai mulți, liberi și vom învinge. Neaparat. Bugetarilor, dacă se simt intimidați le spunem că nu se va întîmpla nimic, nimeni nu va fi dat afară, iar dacă se întîmplă cumva va fi restabilit imediat după ce noul Guvern va fi pe deplin funțional (a rămas puțin timp pînă se va realiza). Dacă tot decideți să veniți la “manifestarea PD”, cînd ajungeți în centrul Chișinăului veniți la marșul poporului, veniți să fiți liberi. Celor care li se vor da bani, le zicem…dacă tot îi luați, veniți și Dvs la marșul poporului:) Cînd guvernul nou va intra în funcționalitate deplină vom încerca să facem tot posibilul să nu mai fiți tratați în așa mod, să vă ajungă pentru necesarul de care aveți nevoie”, a comunicat Ceban.

„Cel mai rațional lucru pe care l-ar putea aproba consiliul politic al PDM este să se întoarcă în Parlament să începem să muncim. Sînt sigur că mulți din PD anume acest lucru și-l doresc. Numai că partidul la fel este capturat și cel mai probabil că se va impune, repet, decizia unui singur om”, a conchis socialistul.

Doina Secrieru

Share