Cei de la PAS s-au văzut cu ambasadorul UE la Chișinău

Cei de la PAS s-au văzut cu ambasadorul UE la Chișinău

Președintele interimar al Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Igor Grosu, împreună cu Mihai Popșoi și Sergiu Litvinenco, au avut o întrevedere cu Ambasadorul Uniunii Europene la Chișinău, Peter Michalko, informează OFICIAL.

Grosu spune că a discutat despre rezultatele alegerilor parlamentare și i-a mulțumit domnului ambasador pentru misiunile UE de observare a alegerilor, care au avut un rol important în monitorizarea scrutinului electoral.

„Ambasadorul UE ne-a asigurat de continuitatea sprijinului european pentru cetățenii moldoveni, precum este Planul de recuperare economică pentru Moldova, anunțat recent de Comisia Europeană, dar și numeroasele proiecte de dezvoltare pe care Uniunea Europeană le implementează pe teritoriul țării noastre”, relatează Grosu.

Reprezentantul PAS mai spune că Ambasadorul a dat asigurări că acest ajutor de 600 de milioane de euro pentru relansarea economică a țării noastre va putea fi accesat de noul Guvern imediat după constituirea organelor de conducere a Republicii Moldova.

Mihaela Conovali

Share