Cebotari: „Oricare altă decizie, decât PDM la guvernare, ne întoarce în perioada haosului politic”

Cebotari: „Oricare altă decizie, decât PDM la guvernare, ne întoarce în perioada haosului politic”

Conducătorul staff-ului electoral al Partidului Democrat din Moldova (PDM), Vladimir Cebotari, vicepreședinte al formațiunii, susține că, această campanie electorală este interesantă pentru formațiune, deoarece au avut ocazia de a se vedea cu oamenii, informează OFICIAL.

În cadrul unei conferințe de presă, Vladimir Cebotari a menționat că PDM are cea mai intensă campanie.

„Probabil, așa vor fi și rezultatele, de care noi suntem încrezuți. E îmbucurător că oamenii sunt informați de tot ceea ce am făcut noi timp de 3 ani de zile. Oamenii cunosc ce înseamnă acele proiecte importante pe care PDM le-a realizat. Pe măsură ce ne apropiem de încheierea campaniei electorale, mai avem 10 zile, vom fi și mai insistenți în a promova mesajul PDM. Astfel, lumea să știe sigur pentru ce alege și informăm despre cele 4 decizii, pe care trebuie să le facă în data de 24 februarie. Cetățenii trebuie să știe că, dacă PDM nu vine la guvernare, există riscul ca foarte multe din proiectele care deja au fost anunțate de noi să nu fie realizate de opoziție. Oricare altă decizie, decât PDM la guvernare, din punctul nostru de vedere, ne întoarce în perioada haosului politic, instabilității. Noi vrem să ținem oamenii acasă prin a crea condiții mai bune, continuând proiectele începute”, a precizat democratul.

Potrivit lui Cebotari, „Caravana PDM” a avut deja peste 4500 de întâlniri directe, discutând cu circa 220 mii cetățeni.

„Așteptăm ca, până la finele campaniei, 100 mii de cetățeni să aibă discuții cu noi. Avem o deschidere că, probabil, avem un suport fără precedent pentru PDM”, a conchis Cebotari.

Doina Secrieru

Share