Ceban către cei de la guvernare: Nu vă chinuiți în zădar să aflați despre unde sunt intrările în primărie și în cabinetul meu

Ceban către cei de la guvernare: Nu vă chinuiți în zădar să aflați despre unde sunt intrările în primărie și în cabinetul meu

Ion Ceban, primarul municipiului Chișinău, s-a referit, într-o declarație, la „efortul oamenilor de la conducere care tare se preocupă” pentru a-l denigra. Edilul a spus că el a fost informat că e urmărit la fiecare pas, „se ocupă oameni serioși și structurile speciale” pentru a face tot posibilul să-l murdărească, informează OFICIAL.

„Mesajul meu este: Nu vă chinuiți în zădar să aflați despre unde sunt intrările în primărie și în cabinetul meu. Nu am ce ascunde și nu îmi este frică chiar dacă vi se cere, stimați angajați din structurile de stat, să mă șantajați și pregătiți, cu percheziții la birou, domiciliu și cu arestul meu pe câteva zile, luni sau chiar mai mult.

Să știți că rămân indiferent de acțiunile voastre chiar și de faptul că știu că partidul de la conducere se gândește sau deja o face, contractează serviciile unei companii în frunte cu o persoană cunoscută în România care are scopul să facă o strategie de denigrare a mea și a colegilor mei.

Știu că se merge pe la pretori, la șefi de direcții, primari de suburbii și le spun să meargă împotriva mea.

Să știți că problemele oamenilor sunt mult mai fundamentale: scumpirile, migrația, sărăcia, salarii mici, lipsa locurilor de muncă”, a declarat Ceban.

Totodată, el a spus că oamenii așteaptă rezultate și nu show-uri ieftine care se dau pe tavă în așa numita lupta cu corupția.

„Nu voi ceda să fac și să schimb lucrurile în acest oraș, am încrederea oamenilor și nu o voi trăda. Vor rămâne cei puternici, integri și cărora nu le este frică să facă schimbarea. Iar mie nu-mi este frică. Mai mult de atât! Multă lume cu pufușor pe la botișor astăzi cu ajutorul Dvs. revin în funcții și sunt la călduț. Iată acolo căutați! Cât privește primăria Chișinău, noi suntem deschiși!”, a subliniat primarul.

 

Cristina Gurez

Share