Ce vor deputații din Parlamentul Republicii Moldova

Ce vor deputații din Parlamentul Republicii Moldova

Fostul deputat în Parlamentul Republicii Moldova, Iurie Țap, a spus că deputații vor să rămână în continuare la putere pentru a-și realiza interesele, informează OFICIAL.

În cadrul unui interviu pentru Europa Liberă, Țap a mai spus că un exemplu elocvent ar fi aceeași „Arenă Chișinău”, pe care au promovat-o doi ani în urmă – „200 și ceva de milioane atunci și pe parcurs încă peste 100 de milioane și ea astăzi este în paragină, să spunem așa. Banul public astăzi investit trebuie să producă efecte, fie că vorbim de pensii, salarii, fie că vorbim de anumite servicii, fie că vorbim de ceva pentru viitor”, a adăugat ex-deputatul.

La fel, Țap declară că Partidul Democrat în frunte cu Pavel Filip, ei sunt cei care, de fapt, i-au permis și i-au ajutat lui Plahotniuc să facă acest dezastru. „Același Andrian Candu, care astăzi încearcă să moralizeze sau să dea sfaturi de bonton și, evident, pentru ei, pentru majoritatea alegerile parlamentare nu sunt dorite, pentru că ei ar putea să rateze următorul legislativ”, a conchis fostul parlamentar.

Mihaela Rotari

Share