Ce va face Partidul „Șor” în noul Parlament

Ce va face Partidul „Șor” în noul Parlament

Fracțiunea parlamentară a Partidului „Șor” a anunțat că în noua legislatură va continua să facă ceea ce știe mai bine – să lucreze pentru oameni, transmite OFICIAL.

În cadrul unui briefing de presă, deputatul Marina Tauber a declarat că Partidul „Șor” nu are de gând să monitorizeze activitatea celorlalte formațiuni, dar să conlucreze cu acestea în beneficiile oamenilor.

„Printre obiectivele principale ale formațiunii noastre sunt dezvoltarea localităților administrate de primarii noștri și elaborarea și promovarea inițiativelor legislative privind modernizarea infrastructurii, majorarea salariilor și pensiilor. Putem să constatăm că Partidul „Șor” deja a testat inițiativele și știm că putem să le promovăm, să le realizăm cu succes și la nivel central.

În mandatul actual, cei 6 deputați ai Partidului „Șor” vor continua să fie foarte activi. Noi vom elabora inițiative legislative, care vor continua măsurile din programul formațiunii noastre. Vom insista asupra proiectului privind farmaciile sociale. Așteptăm de la noul Legislativ o conlucrare și cooperare pentru binele cetățenilor. Vom continua să facem ce am făcut. Programul nostru deja a reflectat că este posibil să construim Europa acasă”, a spus Marina Tauber.
Cristina Parfeni

Share