Ce urmează pentru omul politic Andrei Năstase

Ce urmează pentru omul politic Andrei Năstase

Liderul Platformei DA, Andrei Năstase, în cadrul unui interviu pentru Unimedia, a spus că a învățat câteva lecții neplăcute, dar necesare.

„M-am călit și maturizat politic și, chiar dacă nu mi-am schimbat convingerile și crezul, consider că uneori pot fi mai așezat și deci mai convingător în transmiterea ideilor mele. Am intrat în politică anume pentru a mă bate pentru niște idei și voi continua să fac acest lucru, pentru că ele sunt la fel de actuale și de importante. Nu suntem încă toți egali în fața legii, suntem încă prost conduși, suntem departe de a trăi bine și de a progresa economic și social. Pandemia este un mare pericol pentru oameni, începând cu cei mai nevoiași, mai în vârstă și mai bolnavi. Mediul de afaceri e prea firav, prea puțin susținut, hărțuit”, a spus Năstase.

Tot el a mai adăugat: „Crezul meu este același, abordările vor fi poate altele. Dar, am credința, voința și putința de a merge mai departe și alături de moldovenii mei, de cetățenii țării, voi fi în continuare în prima linie a susținerii adevărului și demnității în această țară”.

Doina Secrieru

Share