Ce spune Renato Usatîi despre demisia lui Șeremet

Ce spune Renato Usatîi despre demisia lui Șeremet

Primarul municipiului Bălți, Renato Usatîi susține că, viceprimarul Igor Șeremet nu se grăbește să plece din funcția sa, informează Oficial.

Potrvit unui comunicat de presă, Renato Usatîi a anunțat într-o transmisiune live pe o rețea de socializare că, Igor Șeremet a solicitat concediu din cont propriu.

„Acest comportament necorespunzător este legat de activitatea democraților și socialiștilor. În perioada lipsei mele, toată încărcătura a căzut pe umerii lui Șeremet. Eliminîndu-l pe Șeremet, ei considerau că își deschid calea directă spre alegeri. Câteva luni în urmă socialiștii și democrații au discutat despre un candidat unic. Pentru început, ei aveau nevoie să facă în asemenea mod ca Șeremet să plece. Toți înțeleg că a „desena” un dosar penal nu e o problemă. Mai ales în privința celora care muncesc, lucrează cu actele. Astăzi sînt intentate dosare penale practic în privința oricărui conducător din primăria Bălți. Ei consideră că ideea referendumului le strică planurile. De aceea, au început activitatea pentru a-l prinde în colț pe Șeremet. Da, în ultima vreme am avut relații complicate, dat de activitatea lui Șeremet eram mulțumit. Nu eram mulțumit de jocurile lui secrete. Ei aveau nevoie de Șeremet. În realitate, Șeremet nu pleacă nicăieri. El își ia concediu pentru o lună din cont propriu… Și nu vrea să plece. Igor, dacă a decis să plece, atunci trebuie să plece”, a precizat Usatîi.

Share