Care este contribuția lui Țuțu la deschiderea rutelor de troleibuz din Durlești și Trușeni? Un fruntaș PDM comunică!

Care este contribuția lui Țuțu la deschiderea rutelor de troleibuz din Durlești și Trușeni? Un fruntaș PDM comunică!

Vicepreședintele organizației de tineret al Partidului Democrat din Moldova (pdm), Ion Harghel, în cadrul unei emisiuni televizate s-a referit la legătura dintre candidatul democrat la alegerile parlamentare Constantin Țuțu și lansarea celor 2 troleibuze din Trușeni și Durlești, la care a participat, informează OFICIAL.

„Din câte cunosc, dumnealui s-a adresat cu mai multe cereri la administrația locală a municpiului Chișinău pentru soluționarea acestor probleme – de aducere a troleibuzelor în comune”, a precizat Harghel.

Prin urmare, la întrebarea moderatului emisiunii de la TV8, dacă „până atunci nu a existat această problemă?”, reprezentantul PDM a spus că „eu din câte cunosc factorul politic local, de multe ori, intervine. Socialiștii să voteze împotrivă doar pentru că proiectele date nu le aparțin lor”.

În același timp, Harghel a fost ăntrebat cu ce a contribuit democratul Țuțu la lansarea celor 2 troleibuze. „Dacă troleibuzele sunt, respectiv, domnul Țuțu cumva a rezolvat problema și troleibuzele sunt în suburbiile date. Probabil are o mare influență în suburbiile date”, a conchis Harghel.

Mihaela Rotari 

Share