Care e legătura dintre un partid din Moldova și Elena Udrea? Mister dezlegat!

Care e legătura dintre un partid din Moldova și Elena Udrea? Mister dezlegat!

Partidul Popular din Republica Moldova (PPRM) nu are tangență cu campania electorala a Elenei Udrea, candidat pentru președinția României. Despre aceasta a comunicat în cadrul unei conferințe de presă, președintele formațiunii, Alexandru Oleinic.

„Vrem să spulberăm o confuzie care s-a creat de-a lungul acestei campanii. După cum știți simbolul nostru electoral este Mărul. Există în România un candidat prezidențial care are ca simbol electoral tot mărul. Este vorba despre doamna Elena Udrea, care reprezintă Partidul Mișcarea Populară și care candidează ca reprezentant al actualului președinte Traian Băsescu.” a declarat Alexandru Oleinic.
PPRM susține că nu există nici o legătură între cele două partide politice.“Partidul nostru și partidul doamnei Elena Udrea. Noi am ales drept simbol Mărul în februarie anul trecut, cu câteva luni înainte de apariția partidului doamnei Udrea, care s-a înființat pe 18 mai 2013”, a mai spus politicianul.

El susține că orice confuzie între PPRM și partidul Elenei Udrea, este în defavoarea lor și protestează împotriva oricărei tentative de a le compromite prin asociere cu ea.

Maria Roșca

Share