Candidatul PUN: „Am obținut victoria pe care ne-am dorit-o”

Candidatul PUN: „Am obținut victoria pe care ne-am dorit-o”

După închiderea secțiilor de votare, candidatul Partidului Unității Naționale(PUN) la funcția de primar general al municipiului Chișinău, Constantin Codreanu, în cadrul unei conferințe de presă, a venit cu unele concluzii, ca urmare a campaniei electorale, informează Oficial.

„Vrem să le mulțumim celor care au votat candidatul Constantin Codreanu, prețuim orice vot care ne-a fost încredințat. Aceste alegeri au fost primul pas, astfel ne dorim să construim o echipă puternică alături de care să avem o experiență în plus, suntem dezamăgiți de prezența foarte mică la vot. Explicațiile sunt două, în primul rând a fost o campanie murdară, agresivă și necivilizată. Comportamentul asemănător unor clovni i-a ținut departe pe cei care ar putut fi venit la vot. A doua este că fosta administrație a municipiului Chișinău este modul în care s-au ocupat de problemele cetățenilor. Aceasta a fost motivația noastră de a participa la aceste alegeri, să le oferim oamenilor o alternativă”, a declarat el.

Codreanu, totodată, s-a referit la o mobilizare pentru următoarele alegeri, atât electorale, cât și locale din 2019. „Îi chemăm pe oameni să ne pregătim de alegerile parlamentare și îi chemăm ca peste un an să ne pregătim de următoarele alegeri locale. Vreau să le spunem tuturor că am obținut o victorie pe care ne-am propus-o de la bun început”, a precizat Codreanu.

Purtătorul de cuvânt al candidatului Codreanu, Vlad Țurcanu, a vorbit despre dezamăgirea locuitorilor municipiului Chișinău în politicieni, motiv, care, potrivit lui, a strâns un număr mic de oameni.

„Dacă electorii din municipiul Chișinău s-au prezentat la urnă în număr foarte mic, atunci este dreptul lor să penalizeze prestația politicienilor de până acum. Viitorul aparține unei politici pro- românești, pentru că cea de până acum a produs doar deziluzii”, a conchis Țurcanu.

Mihaela Conovali

Share