Candidatul PSRM la funcția de primar al Capitalei: Nu exclud că peste un an de zile ne vom revedea

Candidatul PSRM la funcția de primar al Capitalei: Nu exclud că peste un an de zile ne vom revedea

Candidatul PSRM la funcția de primar general al Capitalei, Ion Ceban, a susținut o coferință de presă după anunțarea parțială a rezultatelor alegerilor din municipiul Chișinău, informează Oficial.

„Vreau să le mulțumesc tuturor chișinăuienilor pentru participare la vot. Vreau să le mulțumesc alagătorilor pentru că au ieșit, pentru că au votat. Un mare mulțumesc tuturor colegilor mei. Am făcut o campanie bună, eu cred. Așa cum am zis anterior, măria sa alegătorul decide în Chișinău. Vreau să mulțumesc mult familiei mele, probabil că acum vom avea mai mult timp pentru a-l petrece alături de ei. Votul a fost mai mult politic și geopolitic. Noi recunoaștem alegerile, în pofida celor care s-au întâmplat. Este o alegere a chișinăuienilor”, a precizat el.

Prin urmare, Ceban l-a felicitat pe contracandidatul său Andrei Năstase. „Vreau să-l felicit pe Andrei Năstase cu aceasta victorie și să-i doresc succes în implementarea programului pe care și l-a propus la primărie. Eu voi ramâne în continuare în CMC și suntem gata să susținem orice proiect, așa cum am facut-o până acum. Vreau să-i zic domnului Năstase că îl voi aștepta zi de zi începând cu ora 8.00, sper să nu întârzie, la Primărie. Urmează să vedem cum se vor schimba lucrurile în Chișinău în următoarea perioadă”, a declarat el.

În același timp, Ceban a comunicat despre probabilitatea de a participa și la următoarele alegeri locale din 2019. „Nu exclud că peste un an de zile ne vom revedea la urmatoarele alegeri”, a conchis Ceban.

Mihaela Conovali

Share