Candidatul PL la șefia capitalei: În calitate de primar am un singur obiectiv

Candidatul PL la șefia capitalei: În calitate de primar am un singur obiectiv

Candidatului Partidului Liberal (PL) la funcția de Primar General al municipiului Chișinău, Valeriu Munteanu, s-a lansat astăzi, oficial, în campanie electorală.

Valeriu Munteanu a explicat de ce vrea să fie Primarul Chișinăului.

„Candidez pentru postul de primar al Chișinăului pentru că iubesc Chișinăul, chișinăuienii, și pe toți cei care au ales să locuiască în orașul nostru drag. Îmi asum aceasta pentru că sunt singurul candidat care știe și poate. Nu vin la Primăria Chișinău cu gândul la parlamentarele din toamnă. Declar, cu toată responsabilitatea, că , atunci când voi fi ales primar, nu voi participa la acele alegeri și mă voi dedica în totalitate orașului. Sunt singurul candidat care cunoaște bucătăria capitalei. Sunt singurul candidat care a mai ocupat funcția de primar și știe ce înseamnă aceasta, pentru că legile sunt aceleași, și pentru Primăria Floreni, pe care am condus-o cu succes, și pentru Primăria Chișinău. Eu sunt singurul candidat cu experiență în aducerea de finanțări. Am adus bani și la Primăria Floreni și la Ministerul Mediului pentru proiecte necesare creșterii bunăstării oamenilor. Ceilalți candidați vor să-i înșele pe chișinăuieni, promit proiecte care mai de care mai fanteziste, dar nu pot răspunde de unde vor avea bani pentru a realiza proiectele respective”, a precizat Munteanu.

Valeriu Munteanu a menționat că are un singur obiectiv. „Bunăstarea și fericirea chișinăuienilor, și știu că un oraș bogat este un oraș cu oameni prosperi, cu siguranța zilei de mâine. Planul meu este să atrag bani în Chișinău pentru a finanța investițiile. Prioritare, în prima perioadă, vor fi investițiile care vor aduce pentru Chișinău și chișinăuieni profit, slujbe bine plătite și dezvoltare. Dacă nu acționăm repede, Chișinăul se ruinează și moare. Dar dacă facem ce trebuie, Chișinăul va renaște și va deveni o splendidă capitală europeană. Vă promit că din prima zi de lucru în calitate de primar voi acționa și declanșa măsuri ferme pentru a face dreptate Chișinăului și chișinăuienilor. Avântul suportul a  sute și mii de locuitori ai capitalei, care vor dreptate și o viața mai bună, voi convoca referendumuri după caz și voi utiliza toate măsurile legale de luptă”, a mai spus Munteanu.

Mihaela Rotari

Share