Candidatul PAS la funcția de deputat: „Pentru mine vremurile bune sunt atunci când…”

Candidatul PAS la funcția de deputat: „Pentru mine vremurile bune sunt atunci când…”

„Pentru mine vremurile bune sunt atunci când Parlamentul și Guvernul vor acționa în interesul tuturor cetățenilor și nu pentru interesul unei singure persoane sau a unui grup îngust de oameni”. Declarația aparține candidatului Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) la funcția de deputat, Vasile Grădinaru, informează OFICIAL.

„Însă să știți că este foarte dificil să faci schimbări, inclusiv la nivel local, atunci când ai un guvern corupt, atunci când ai un parlament plin de hoți. În anul 2020, la alegerile prezidențiale, circa 1 milion de cetățeni au spus „Nu corupției” și au spus „Da schimbării”. Același lucru vă propun să-l facem pe data de 11 iulie în cadrul alegerilor parlamentare anticipate. Pentru aceasta avem nevoie să rămânem în continuare mobilizați, să fim consolidați, astfel încât să fim o forță comună, care vor porni vremurile bune”, notează Grădinaru, pe facebook.

„Pentru mine vremurile bune este atunci când Parlamentul și Guvernul vor acționa în interesul tuturor cetățenilor și nu pentru interesul unei singure persoane sau a unui grup îngust de oameni. De aceea, invit toată lumea – Mobilizați, uniți, împreună ieșim și votăm PAS! Pornim vremurile bune”, a conchis reprezentantul PAS.

Doina Secrieru

Share