Candidat la șefia Chișinăului: Vreau să scoatem orașul din mâinile politicienilor

Candidat la șefia Chișinăului: Vreau să scoatem orașul din mâinile politicienilor

Candidatul la șefia capitalei, Victor Chironda, astăzi, și-a prezentat echipa cu care intenționează să participe în cursa electorală din 20 octombrie, informează OFICIAL.

„Ca echipă avem o intenție clară: să depolitizăm orașul Chișinău. Consiliul politic al Mișcării social-politice „Forța Nouă” a acceptat să ne ofere platforma pentru o listă de candidați neafiliați politic. Condiția a fost să fie acceptată posibilitatea ca eu să-mi creez echipa, iar partidul să ne ofere doar platforma. Tot ce ține de prioritățile și viziunea lor – vă rog să întrebați liderii acestui partid. Noi nu avem o viziune politică și nu am discutat despre planul de participare în alte campanii, noi am stabilit că avem viziuni comune în ceea ce ține de depolitizarea orașului Chișinău”, a declarat Chironda.

„Motivația mea este simplă: vreau să scoatem orașul din mâinile politicienilor și să-l transformăm într-un oraș al oamenilor”, a mai adăugat candidatul.

Totodată, Valeriu Pleșca, liderul partidului, a anunțat, astăzi, mai devreme, pe o rețea de socializare despre susținerea pentru Victor Chironda: „Dragi prieteni si sustinatori! Sunt bucuros să va anunț, că eu și colegii mei din Mișcarea social-politică ”Forța Nouă”, am hotarit să sprijinim în această campanie electorală o veritabilă Forță Nouă, oferindu-i lui Victor Chironda și echipei sale, platforma de pe care să poată candida la Primărie și Consiliul Municipal. Notorietatea deciziei porneste de la faptul, că acesti tineri susțin ideile și viziunile de dezvoltare a municipiului. Sunt convins ca dansii sunt competenți, pregătiți și motivați să realizeze lucruri frumoase și bune pentru locuitorii orasului. Tot de ce au nevoie, este doar sprijinul și susținerea noastră a tuturor. Vă îndemn să vă implicați și să ajutați această echipă să transforme Chișinăul într-un oraș care să ne ofere oportunități, confort și siguranță. Într-un ceas bun si Doamne ajuta!”.

De menționat că, Victor Chironda este cunoscut ca și activist civic și expert în dezvoltare urbană, iar în luna iulie curent, Chironda a devenit consilier municipal, candidat supleant de pe lista Blocului „Platforma Popular Europeană din Moldova – Iurie Leancă”.

Mihaela Conovali

Share