Campania de informare a Partidului „ȘOR”, privind realizările formațiunii și eșecurile actualei guvernări, se desfășoară în toată țara

Campania de informare a Partidului „ȘOR”, privind realizările formațiunii și eșecurile actualei guvernări, se desfășoară în toată țara

Continuă campania de informare a cetățenilor despre deciziile antipopulare pe care le iau cei din actuala guvernare a PAS și președintele Maia Sandu, dar și despre soluțiile de depășire a crizelor, propuse de reprezentanții Partidului „ȘOR”. Campania de informare se desfășoară și în satele din țara noastră și va dura o săptămână.

Aproximativ 130 de puncte de informare au fost amenajate în toată țara, de către echipa Partidului „ȘOR”. În cadrul acestora, cetățenii pot găsi informații despre derapajele reprezentanților puterii.

Totodată, peste 8.500 de membri și simpatizanți ai formațiunii lui Ilan Șor merg pe la casele oamenilor, pentru a sta de vorbă cu ei. De asemenea, activiștii le împart locuitorilor de la sate pliante cu dovezi care arată că actuala guvernare a PAS și Maia Sandu se fac vinovați de toate crizele din țară și de sărăcirea populației.

De asemenea, oamenii pot afla mai multe detalii despre nenumăratele realizări ale Partidului „ȘOR”, dar și despre programul investițional de 10 miliarde de euro, elaborat de Ilan Șor, care permit rezolvarea rapidă a mai multor probleme din țara noastră și le oferă cetățenilor posibilitatea de a avea un trai decent.

Mai exact, acest plan prevede investiții directe de cinci miliarde de euro și un credit pentru o perioadă de 20 de ani, cu o dobândă anuală de doar unu la sută. Banii vor fi oferiți pentru dublarea salariilor medicilor și pedagogilor, majorarea de două ori a pensiei minime, alocarea unei indemnizații unice de 10 mii de lei pentru toate gospodăriile și compensarea integrală a diferenței dintre vechile tarife pentru gaz, energie termică și electricitate și cele noi.

De asemenea, programul prevede investiții masive în medicină, ceea ce va permite deschiderea farmaciilor în toate satele, modernizarea echipamentului în toate spitalele regionale și relansarea punctelor medicale mobile în mediul rural. Pentru educație, Ilan Șor promite asigurarea alimentării de două ori pe zi a elevilor și studii gratuite în universitățile de stat.

Alte alocări de fonduri vizează construcția unui sistem de irigare modern, reparația căii ferate, construcția și modernizarea drumurilor. Tot în domeniul infrastructurii este prevăzută construcția a cinci poduri peste Prut și construcția unui nod aerian. Pentru ca acest program să poată fi implementat, Ilan Șor trebuie să devină prim-ministru.

Share