Cadourile primite de Natalia Gavrilița în primele 3 luni din an. Ce a făcut cu ele

Cadourile primite de Natalia Gavrilița în primele 3 luni din an. Ce a făcut cu ele

În primele 3 luni din 2022, Premierul Natalia Gavrilița a primit 5 cadouri, informează OFICIAL.

Potrivit Registrului de evidență a cadourilor, Natalia Gavrilița a primit o ramă de foto argint masiv (model „Mărgeluțe”), în valoarea aproximativă de 3 200 lei, din partea secretarului general al Organizației de Cooperare Economică la Marea Neagră, Lazăr Comănescu.

De asemenea, Premierul a primit un set de prosoape de bucătărie din in, în valoare aproximativă de 500 lei, din partea Ambasadorului Republicii Belarus în Republica Moldova, ES Anatolii Kalinin.

Din partea Secretarului parlamentar de stat de la Ministerul Federal al Cooperării Economice și Dezvoltării, Niels Annen, Premierul a primit o cană de cafea din cel mai fin porțelan, în valoare de circa 3 150 lei.

Membrii delegației Congresului SUA i-au cadonat Nataliei Gavrilița o tavă extra mică infinity în valoare de circa 700 lei, iar membrii delegației Centrului Internațional Nizami Ganjavi din Azerbaidjan i-au cadonat Premierului ediții ilustrate „The Magic of the Pen – Select Miniatures from Khamsa” of Nizami Ganjavi – vol.I și II; Ediție literară „Nizami Ganjavi s Seven Beauties and The Other Essays on Literature” of Vaira Vike-Freiberga, în valoare totală de 1 700 lei.

Toate cadourile au fost transmise Cancelariei de Stat.

Share