Ca la ei la nimeni! Gestul incredibil făcut de liberali

Ca la ei la nimeni! Gestul incredibil făcut de liberali

Partidul Liberal s-a lansat oficial în campania electorală pentru alegerile parlamentare din 30 noiembrie anul current. Evenimentul a avut loc ieri, 26 octombrie, current.

Acesta a fost deschis prin onorarea Imnului Republicii Moldova, Limba Noastră și Imnul Partidului Liberal, Libertatea – floare a speranței.

Totodată, liberalii au făcut un gest nemaivăzut până acum  în R. Moldova. Ei au onorat și  Imnul NATO.

Ulterior, ansamblul „Plăieșii”, condus de Nicolae Gribincea, a interpretat mai multe cântece patriotice, ansamblu care promovează autenticitatea spiritului românesc peste tot în lume.

Evenimentul de lansare a Partidului Liberal în campania electorală a fost moderat de Corina Fusu, Prim-vicepreședintă a PL, Președinta Organizației Femeilor Liberale (OFL). În alocuțiunile sale, dânsa a accentuat: „Trăim timpuri istorice! Avem de trecut un moment crucial – alegerile din 30 noiembrie.  Cetățenii Republicii Moldova vor decide unde vom merge cu toții – vom adera la Uniunea Europeană, să facem parte din marea familie a popoarelor europene, sau vom merge în Uniunea Vamală. PL a promovat dintotdeauna dimensiunea europeană pentru Republica Moldova. Drumul european va fi o reușită doar cu Partidul Liberal. Pentru noi drumul european înseamnă drumul păcii, securității și bunăstării. Cu PL în familia NATO și UE!”.

Maria Roșca

Share