Ca de la partener la partener! Mesajul PDM pentru PSD România

Ca de la partener la partener! Mesajul PDM pentru PSD România

Partidul Democrat din Moldova îi felicită pe colegii social-democrați din România pentru victoria obținută în cadrul alegerilor parlamentare desfășurate ieri, 11 decembrie. Ne bucură și ne motivează încrederea exprimată de cetățenii români pentru valorile social-democrației europene, pe care Partidul Democrat din Moldova le împărtășește, potrivit unui comunicat de presă.

„Rezultatele preliminare ale scrutinului din România confirmă poziția de lider a Partidului Social Democrat pe scena politică din țara vecină, dar mai ales confirmă încrederea populației în echipa condusă de Liviu Dragnea.

Considerăm că victoria electorală a PSD reflectă profesionalismul candidaților săi înscriși în cursa pentru Camera Deputaților și Senat, pe care românii i-au ales să îi reprezinte în următorii patru ani”, menționează PD.

Democrații își declară convingerea și încrederea că buna colaborare dintre partide va continua și se va consolida prin proiectele comune pe care le vor susține de la guvernare, în beneficiul cetățenilor Republicii Moldova și ai României.

Mihaela Rotari

Share

Similar

Lasă un comentariu

*