Blocul politic „Victorie” susține decizia comuniștilor de a participa la referendum și de a vota „împotriva” integrării europene

Blocul politic „Victorie” susține decizia comuniștilor de a participa la referendum și de a vota „împotriva” integrării europene

Blocul politic „Victorie” susține decizia comuniștilor de a participa la referendum și de a vota „împotriva” integrării europene.

O declarație în acest sens a fost făcută de Partidul Comuniștilor din Republica Moldova.

Împărtășim pe deplin necesitatea unei astfel de decizii. Suntem convinși că doar o poziție civică activă a moldovenilor ne va ajuta să oprim pericolul pierderii țării în Uniunea Europeană.

Doar așa vom putea să opunem rezistență manipulărilor autorităților, potențialelor fărădelegi și fraudării votului în timpul alegerilor.

Suntem convinși că moldovenii împărtășesc necesitatea de a spune un „nu” categoric fărădelegilor și mișmașurilor puterii.

Într-adevăr, nicăieri în lume, nici în țările membre ale UE, integrarea europeană nu este inclusă în Constituție.

Pe parcursul ultimilor trei ani, regimul Sandu-PAS, nefiind parte a UE, a executat toate ordinile curatorilor europeni. Acest lucru a dus țara la sărăcie totală. Am pierdut economia, sfera socială, toate drepturile noastre constituționale. Acesta este modul în care în Uniunea Europeană este văzută țara noastră — o periferie a României fără rădăcini, fără trecut și, prin urmare, fără viitor.

Facem apel la toți cetățenii Moldovei să vină la urne pe 20 octombrie și să voteze împotriva aderării Moldovei la UE.

Share