Blocul celor 4 partide a avut o ședință la Ștefan-Vodă

Blocul celor 4 partide a avut o ședință la Ștefan-Vodă

Blocul politic format din Platforma DA, LOC, Partidul Schimbării și CUB a organizat o ședință comună a echipelor, la Ștefan Vodă.

Membrii și aleșii locali din Ștefan Vodă, reprezentanți ai Platformei DA, Ligii Orașelor și Comunelor, Partidului Schimbării și Coaliției pentru Unitate și Bunăstare, au avut o întâlnire constructivă cu participarea liderilor celor 4 formațiuni, în cadrul căreia a fost discutată necesitatea creării unui front politic nou pe dreapta, pentru a împiedica deraierea cursului european al R. Moldova și revenirea partidelor de stânga prorusă la putere, după următoarele alegeri parlamentare.

Evenimentul a fost găzduit de primarul orașului Ștefan Vodă din partea LOC, Cociu Vladislav, care a salut inițiativa de consolidare a celor 4 partide și a manifestat susținerea pentru noul bloc politic, alături de aleșii locali și activiștii partidelor prezente la întrunire.

De asemenea, în cadrul ședinței au fost discutate potențialele candidaturi pentru funcția de Președinte al RM și a fost decisă crearea unui Consiliu Teritorial de Coordonare a acestuia.

Share