Blocul celor 4 formațiuni politice a discutat cu Ambasadorul României

Blocul celor 4 formațiuni politice a discutat cu Ambasadorul României

Liderii celor 4 formațiuni care au creat un bloc: CUB – Igor Munteanu, Platforma DA – Dinu Plîngău, Liga Orașelor și Comunelor – Alexandru Bujorean, și Partidul Schimbării – Ștefan Gligor, membri ai blocul politic, au avut o întrevedere cu Ambasadorul României în Republica Moldova, E.S. Cristian-Leon Țurcanu.

În discuții a fost subliniată importanța susținerii vectorului pro-UE ca singura soluție pentru asigurarea stabilității și bunăstării cetățenilor din Republica Moldova, necesitatea consolidării naționale pe subiectul aderării la Uniunea Europeană și planurile Blocului pentru viitoarele exercițiile electorale.

„Cetățenii au dreptul legitim la alternative democratice. Am format un Bloc politic cu 4 partide pro-europene (Platforma DA, LOC, CUB și Partidul Schimbării) pentru a oferi cetățenilor liberi această alternativă și pentru ca viitoarele alegeri să fie relevante, cu sens, contribuind cu mai multă competență la creșterea bunăstării oamenilor în Moldova. Suntem așteptați în Uniunea Europeană numai dacă vom putea genera bună guvernare și coeziune socială în Moldova”, a menționat Igor Munteanu în cadrul discuțiilor.

Share