Avertismentul Maiei Sandu pentru Igor Dodon!

Avertismentul Maiei Sandu pentru Igor Dodon!

Maia Sandu – lidera Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), candidată la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie, astăzi, a venit cu un avertisment pentru actualul șef al statului, Igor Dodon, informează OFICIAL.

„Vin cu un avertisment către Igor Dodon: Nici să nu încerci să furi votul cetățenilor”, a declarat Sandu,

„Nu și-a îndeplinit nicio promisiune electorală. Niciuna. Singura cale pe care o vede Dodon ca să rămână în funcție este frauda electorală. În aceste zile, primim tot mai multe semnale despre încercările lui Igor Dodon de a frauda aceste alegeri. Dodon încearcă să pună în aplicare multe dintre schemele pe care le-a folosit în 2016. Acesta încearcă să obstrucționeze deschiderea secțiilor de vot în diasporă, în același timp recurge la falsificarea actelor pentru a deschide mai multe secții de vot în Est. Totodată, încearcă să organizeze transport din regiunea transnistreană. El nu poate câștiga cinstit”, a adăugat candidata PAS la următoarele alegeri prezidențiale.

Prin urmare, ea a mai adăugat: „Socialiștii încearcă să mituiască oamenii și pe malul drept al Nistrului: prin pomene electorale. S-au pornit cu un kilogram de hrișcă și un litru de ulei”.

„Noi nu îi vom permite să se facă abuzuri. Spre deosebire de 2016, echipa PAS este mult mai pregătită și mult mai mare. Suntem în proces de identificare a observatorilor și a membrilor secțiilor de votare. În acest an o să avem observatori în absolut toate secțiile de vot. Ne spun oamenii cum în 2016 au fost puse buletine în urnele de vot, fără ca să fie oameni la vot cu aceste buletine”, a conchis Sandu.

Mihaela Conovali

Share