Apelul Platformei DA, către PDM: Astăzi putem să demitem acest Guvern, este posibil

Apelul Platformei DA, către PDM: Astăzi putem să demitem acest Guvern, este posibil

Liderul fracțiunii parlamentare a Platformei DA, Alexandru Slusari, în cadrul unui briefing de presă, s-a adresat Partidului Democrat din Moldova (PDM) în vederea susținerii moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Chicu, informează OFICIAL.

„Sunt mai multe lucruri foarte stranii de coincidență. Primul moment grav este faptul că ședința Parlamentului este stabilită pentru ziua de azi, contrar prevederii regulamentului, care stipulează că luni este ziua în care deputații sunt în teritoriu. Am văzut și această coincidență interesantă când avem un focar de COVID la o întreagă fracțiune. Pentru noi sunt multe semne de întrebare cu privire la ce s-a întâmplat cu fracțiunea Partidului Șor”, a spus deputatul.

„Cert este că, totul ce se întâmplă astăzi trădează o mare frică: ei nu sunt siguri în voturile Partidului Democrat și Dodon nu este sigur în votul unor deputați socialiști”, a adăugat Slusari.

În acest fel, parlamentarul a făcut un apel. „Astăzi vom conta pe sprijinul mai multor deputați. Chemăm pe toți deputații din țară să înțeleagă cât de gravă este situația. Apelul nostru este, în special, pentru Partidul Democrat: Astăzi putem să demitem acest Guvern, este posibil”, a conchis Slusari.

Mihaela Conovali

Share