Apelul lui Valeriu Munteanu către chișinăuieni

Apelul lui Valeriu Munteanu către chișinăuieni

Candidatul Partidului Liberal (PL), Valeriu Munteanu, s-a adresat locuitorilor din municipiul Chișinău.

Valeriu Munteanu susține că „se adresează cu încrederea și speranța că poate insufla măcar o parte mică din furia care îi încearcă când vede cine și cum conduce”.

„Sper că vă pot transmite și o parte din energia mea dornică să construiască, să facă lucruri bune pentru Chișinău, pentru dumneavoastră, pentru familiile, copii și nepoții care vă înconjoară. Ne apropiem de finalul unei campanii pentru primăria Chișinăului, care din păcate, nu a reușit să vă mobilizeze așa cum am fi sperat cu toții. Ştiu asta chiar din miile de discuții pe care le-am avut cu dumneavoastră. Iar unul dintre motive sunt chiar candidații înșiși. Adică acei candidați care s-au ascuns de ochii lumii, nu au venit la dezbateri publice, la lupte de idei, la confruntare de proiecte. Nu au avut curajul să lupte. S-au ascuns sub poala purtătorilor de cuvânt sau a partenerilor politici de la care cerșeau credibilitate și voturi. S-au ascuns de dumneavoastră. Și acum vă cer, laș și incorect, votul. Eu am luptat singur. Eu lupt, nu mă ascund. Eu lupt și voi lupta până la ultima picătură de energie, pentru că eu știu bine că în spatele meu sunteți dumneavoastră! Sunteți mulți, generoși, furioși, dezamăgiți, dar dornici de victorie. Sunteți cei care vor să stea demn în picioare, care vreți să faceți Istorie! Sunteți ca și mine. Și eu sunt ca dumneavoastră!”, a scris candidatul.

Totodată, Valeriu Munteanu susține că i se cere de la unii candidați să se retragă în favoarea „candidatului cu cele mai multe șanse”.

„Care este acela? Dragii mei, dacă ar exista un asemenea candidat, nimeni nu mi-ar fi cerut mie astăzi să mă retrag. Acesta este adevărul! Ei îmi cer astăzi să mă retrag pentru că nu au un candidat „CU CELE MAI MULTE ȘANSE”. Ei nu au nimic. De asta acum îmi cer să ies din cursă. Acum, la finalul campanie, uitându-se în oglindă și înțelegând cât de prost și-au ales candidatul și cât de lamentabil și-au jucat cartea politică, oamenii aceștia îmi solicită sprijinul, pentru că știu, că scorul meu electoral este foarte bun și dinamica în creștere. În ziua de duminică, opțiunea de vot va fi de partea mea. Eu nu am de gând să compensez cu munca mea, programul meu și angajamentele mele ferme către dumneavoastră, neputința unora care au înțeles acum, la final de campanie, că au eșuat. Andrei Năstase a eșuat. Candidatul poporului va fi ales de dumneavoastră, duminică, unde, la urna de vot, veți fi singuri în fața lui Dumnezeu și a conștiinței dumneavoastră. În ceea ce mă privește, eu niciodată nu dau înapoi. Eu ajung întotdeauna, cu pumnii strânși și dinții încleștați, la linia de final, indiferent cât de lungă și cât de grea a fost cursa, dar eu sunt maratonist. Și eu înving! Așa voi face și duminică! Cu sprijinul și votul Dumneavoastră! Eu lupt până la capăt, nu mă ascund. Haideți să facem împreună Istorie!”, a scris Munteanu.

Mihaela Rotari

Share