Apelul lui Octavian Țîcu: Poporul a votat la 15 noiembrie o altă față a Republicii Moldova

Apelul lui Octavian Țîcu: Poporul a votat la 15 noiembrie o altă față a Republicii Moldova

Deputatul neafiliat, liderul Partidului Unității Naționale (PUN), Octavian Țîcu, astăzi – în timpul ședinței Parlamentului Republicii Moldova, a venit cu unele declarații ce ține de situația actuală din Legislativ, informează OFICIAL.

„Vai și amar de țara în care politicienii nu știu să se ridice la înălțimea timpurilor în care trăiesc și așteptărilor pe care le are poporul de la ei. Poporul a votat la 15 noiembrie o altă față a Republicii Moldova, care cumva a trecut paralel pe lângă ședința de astăzi a Parlamentului”, a declarat Țîcu.

În același timp, el a spus că dacă politicienii nu vor înțelege să renunțe la interesele lor egoiste și să construiască o nouă majoritate în Parlament, care să asigure calea spre alegerile parlamentare, atunci acești politicieni nu-și merită locul.

Prin urmare, deputatul a declarat: „Fac un prim apel către cei care au fost votați în 24 februarie – să se gândească la felul cum vom organiza această majoritate pentru a ne pune în concordanță cu așteptările cetățenilor Republicii Moldova, după votul de duminică”.

Mihaela Conovali 
Share