Apelul lui Andrei Năstase privind turul II

Apelul lui Andrei Năstase privind turul II

Candidatul Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, a lansat, astăzi, un apel către observatorii și reprezentanții altor candidați, pentru a securiza votul din 3 iunie, împreună, informează Oficial. 

În apel, Andrei Năstase scrie că duminica trecută s-a demonstrat cât de puternică este dorința de schimbare.

„Am ieșit la vot și le-am zădărnicit aranjamentele celor care și-au imaginat că stabiliseră deja rezultatul. Ați năruit, cu mult curaj și asumare civică, aranjamentele obscure ale binomului hibrid și toxic Plahotniuc – Dodon. Vă mulțumesc tuturor pentru încrederea acordată și pentru determinarea cu care ați decis că oamenii care-și doresc un oraș modern și european trebuie să aibă un candidat în turul II.

Mai sunt câteva zile până la votul final, până la momentul în care viețile noastre, ale tuturor, se vor schimba cu adevărat. Trebuie să terminăm ceea ce am început, împreună, pe 20 mai. De aceasta dată, alegerea este foarte ușor de făcut.  Ei, miliardarii, oligarhii, politicienii corupți și oportuniști, au candidatul lor! Noi, toți ceilalți, indiferent de micile diferențe de abordare, dar strânși ca un pumn în jurul valorilor corecte ale unei democrații autentice, avem șansa să salvăm Chișinăul din captivitate”, a precizat candidatul.

În context, Andrei Năstase a îndemnat cetățenii să iasă la vot.

„Vă rog să aveți încredere în valoarea și forța votului vostru. Indiferent care au fost abordările și opțiunile noastre din primul tur de scrutin, ele vor fi păstrate și respectate. Va promit acest lucru. Multumesc celor care au stat de veghe, în secțiile de votare și au securizat votul nostru. Ei știu cel mai bine cât de lungă este o astfel de zi. Trebuie să votăm și să avem grijă de voturile noastre. Vă chem pe toți la vot, pe 3 iunie! Putem să eliberăm orașul nostru de sub dictatura corupției și oligarhiei. Putem să trăim cu demnitate și în bunăstare într-un orașul pe care ni-l dorim. Uniți pentru Chișinău, reușim împreună!”, a mai spus Năstase.

Mihaela Rotari

Share