Apelul liderului PAS din Parlament către Dodon și Chicu!

Apelul liderului PAS din Parlament către Dodon și Chicu!

Liderul fracțiunii Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) din Parlamentul Republicii Moldova, Igor Grosu, declară că Premierul Chicu și Președintele Dodon au o sarcină, pentru 30 de minute, de îndeplinit pentru ca PAS să voteze legile în procedură obișnuită, informează OFICIAL.

„Îi spunem domnului Chicu și președintelui Dodon că au o sarcină de îndeplinit de 30 minute – perioadă în care pot anula angajările și vota aceste legi în procedură obișnuită și ulterior să le expedieze la Parlament, iar Parlamentul va examina și vota aceste legi în beneficiul cetățenilor. Sunt 3 direcții prioritare pe care le vedem noi: susținerea micului business, compensarea pierderilor pentru agricultori și o atenție sporită domeniul sănătății”, a subliniat Grosu.

„Fracțiunea PAS este gata să susține toate inițiativele bune care sunt în folosul tuturor celor care se află în prima linie. În timpul care a mai rămas, îl chemăm la rațiune pe Dodon și Chicu, care dacă, într-adevăr, sunt intenționați și vor binele acestei țări să nu insiste în prostia lor, pentru că va fi și astăzi un eșec al lor rușinos. Să lase Parlamentul să-și facă meseria, iar ei să vină cu argumente în fața deputaților, cu sursele de finanțare”, a adăugat Grosu.

Mihaela Conovali

Share