Anunțul lui Cavcaliuc: Vom constitui organizațiile teritoriale PACE în peste 10 țări

Anunțul lui Cavcaliuc: Vom constitui organizațiile teritoriale PACE în peste 10 țări

Partidul extraparlamentar – Partidul Acasă Construim Europa (PACE) se extinde în străinătate. Formațiunea ieri a înregistrat 100 membri noi, informează OFICIAL. 

„În timp ce PAS și Maia Sandu sunt tot mai detestați în diasporă, PACE are un suport enorm printre conaționalii noștri. Astăzi, în Londra, peste 100 de moldoveni au spus da pentru PACE și au condamnat crimele și ilegalitățile comise de Maia Sandu și PAS în Moldova. Cetățenii noștri sunt mândri că au devenit membri ai Partidului Acasă Construim Europa și împreună am pus bazele PACE în Marea Britanie, înregistrând Organizația Teritorială PACE”, a comunicat președintele formațiunii, Gheorghe Cavcaliuc, care s-a întâlnit cu cetățenii.

Potrivit spuselor sale, PACE se bucură de o popularitate și o susținere fără precedent în rândul compatrioților din diasporă.

„În curând, la solicitarea compatrioților noștri care ne susțin, vom constitui organizațiile teritoriale PACE în peste 10 țări.

Mulțumim moldovenilor din toate țările lumii, care ne susțin și ne motivează să aducem schimbarea, să facem ordine în țară, pentru oameni”, a subliniat politicianul.

Share