ANP: Deținutul Viorel Morari a fost plasat într-o celulă care corespunde tuturor exigențelor (FOTO)

ANP: Deținutul Viorel Morari a fost plasat într-o celulă care corespunde tuturor exigențelor (FOTO)

Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP), în contextul informațiilor apărute în presă privind condițiile în care se deține Viorel Morari, vine cu unele precizări, informează OFICIAL.

„La intrarea în penitenciar, deținutul Morari, în strictă conformitate cu legislația în vigoare și ținând cont de capacitățile disponibile, a fost plasat într-o celulă care corespunde tuturor exigențelor stabilite față de asemenea spații. Celula în care se deține susnumitul a fost recent reparată, igienizată și este amplasată la nivelul I al blocului de regim, având o suprafață de aproximativ 8 m2. Pentru informare, după repartizarea în blocul de regim prevenitul a fost asigurat cu obiecte de primă necesitate, lenjerie de pat, acces la apă potabilă, lumină, tot necesarul prevăzut de normativele în acest sens. Careva plângeri din partea deținutului nu au fost înregistrate”, se menționează într-un comunicat al ANP.

morari 1

morari2

morari3

Viorel Morari a fost reținut pentru 72 de ore, la 10 ianuarie, într-un dosar legat de fals în acte publice și abuz în serviciu. Ulterior, la 13 ianuarie, Morari a primit mandat de arestare pe un termen de 20 de zile. Morari respinge acuzațiile care i se aduc.

Mihaela Rotari

Share