Andrian Candu: Vom cere responsabilitate de la toți cei care se vor bucura de victorie din data de 12 iulie

Andrian Candu: Vom cere responsabilitate de la toți cei care se vor bucura de victorie din data de 12 iulie

Președintele Partidului Politic „Pro Moldova”, Andrian Candu, într-o conferință de presă, s-a adresat cetățenilor și i-a îndemnat să meargă la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie, să voteze cu partidele pro-occidentale, informează OFICIAL. 

„Peste câteva zile urmează ca fiecare din noi să luăm o decizie, pe cine alegem, cu cine votăm. Cu regret, în toată această perioadă de timp nu a existat nicio ofertă electorală cu adevărat îndreptată în tot ceea ce înseamnă nevoile și grijile oamenilor. Niciun concurent electoral nu a venit cu nicio ofertă electorală care să răspundă la ce se va întâmpla mai departe cu viața oamenilor și tot ceea ce înseamnă Republica Moldova în patru ani de zile care urmează să fie pentru un Parlament sau pentru o instituție cum e Guvernul. Majoritatea promisiunilor electorale nu au fost altceva decât unele licitații – cine dă mai mult: cine dă salarii mai mari, cine dă pensii mai mari. Este regretabil”, a declarat Andrian Candu.

El a mai spus că votul trebuie să fie unul responsabil. „Fiecare dintre noi va trebui sa ia o decizie grea, dar responsabilă. Niciunul dintre concurenții electorali nu ne merită votul, dar trebuie să mergem la vot și vă îndemnăm să mergeți la vot și să vă expuneți votul, dar să alegeți responsabil cu partidele pro-occidentale cu adevărat veritabile. Votați cu cap!”, a precizat politicianul.

Totodată, el a menționat că, echipa Pro Moldova nu vine în susținerea niciunui concurent electoral, dar după alegerile parlamentare vor fi vocali și vor cere responsabilitate de la viitoarea guvernare, indiferent de care va fi ea.

„Nu votați partidele de stânga. Votați în cei în care aveți o anumită încredere și o anumită speranță. Faceți o alegere corectă, responsabilă, iar noi echipa „Pro Moldova” vom fi la fel de atenți, determinați să urmărim în continuare, să punem presiune prin critică constructivă și propuneri cu adevărat vizionare pentru țară, pentru următoarea guvernare, indiferent de care va fi ea. Vom cere responsabilitate de la toți cei care se vor bucura de victorie din data de 12 iulie. Chiar dacă suntem într-o poziție extraparlamentară vom fi vocali, determinați și vom ști în continuare să facem politici și să fim alături de voi”, a conchis Candu.

Cristina Jicol

Share