Andrian Candu: Mă adresez colegilor și conducerii fracțiunilor parlamentare ale PAS și Platforma „DA” – să ne solidarizăm

Andrian Candu: Mă adresez colegilor și conducerii fracțiunilor parlamentare ale PAS și Platforma „DA” – să ne solidarizăm

Liderul grupului parlamentar „Pro Moldova”, Andrian Candu, s-a adresat liderilor fracțiunilor din Parlament să se solidarizeze și să lupte cu actuala guvernare, transmite OFICIAL.

Candu, în cadrul unei conferințe de presă, a menționat că este important ca opoziția parlamentară să se consolideze.

„Mă adresez colegilor și conducerii fracțiunilor parlamentare ale PAS și Platforma „DA”, bazându-ne pe exemplul de ieri să înțelegem cât de important este să ne solidarizăm și să dăm jos acest Guvern care nu știe să administreze țara în folosul cetățenilor. Mă adresez foștilor colegi din PDM și conducerii PDM. Știu că se simt rău în această coaliție, nu se simt la locul lor din cauza abuzurilor. Este foarte bine acum să prevaleze înțelepciunea și maturitatea și vă îndemn să luați o decizie în acest sens să nu stați în mocirla roșie”, a spus Andrian Candu.

Totodată, Andrian Candu s-a adresat și Președintelui țării, Igor Dodon și Guvernului: „Dacă vedeți că nu vă descurcați și nu știți să administrați țara – plecați! Nu țineți țara în mocirlă!”.

Cristina Parfeni

Share