Andrei Spînu s-a supărat pe Renato Usatîi: „Îl voi acționa în judecată”

Andrei Spînu s-a supărat pe Renato Usatîi: „Îl voi acționa în judecată”

Secretarul general al Aparatului Președinției, Andrei Spînu, spune că îl va ataca în judecată pe Renato Usatîi, informează OFICIAL.

Motivul ar fi că Renato Usatîi a făcut mai multe acuzații grave referitor la persoana sa și activitatea de la Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale.

“Împreună cu echipa Guvernul, am trecut cu bine prin cele mai complicate ierni din punct de vedere energetic. Prin negocieri am obținut gaz cu 25% mai ieftin decât prețul de piață de la parteneri care au solicitat ca acest lucru sa fie confidențial. Nimic ilegal în aceste contracte nu este. Prețul e foarte bun, iar furnizorul este o companie verificată. Pe această cale le mulțumesc că au fost alături de țara noastră.

În schimb, ceea ce face acest clovn este o încercare de a decredibiliza Moldova ca partener de afaceri și lovește în capacitatea noastră pe viitor sa obținem condiții bune atunci când vom negocia alte contracte pentru gaz. Este clar că el face jocul celor care au ținut ostatică Moldova timp de 30 de ani.

Prieteni, vă îndemn să fim atenți, el va continua să atace Moldova, în interesul Kremlinului, pentru a bloca dezvoltarea țării, când este clar că moldovenii au ales calea europeană”, spune Spînu.

Share