Andrei Spînu – cerere prealabilă către Ion Ceban: Să dezmintă informațiile denigratoare despre minte

Andrei Spînu – cerere prealabilă către Ion Ceban: Să dezmintă informațiile denigratoare despre minte

Vicepremierul Andrei Spînu, ieri, i-a trimis primarului Ion Ceban cerere prealabilă de chemare în judecată, prin care îi cere să dezmintă „minciunile și informațiile denigratoare despre mine spuse la emisiunea „Secretele Puterii” de la Jurnal TV”, informează CURENTUL.

„Scopul invențiilor sale este doar de a dezbina societatea și de a slăbi încrederea cetățenilor în guvernare. Minciunile sale servesc intereselor străine țării noastre. I-am solicitat:

Dezmințirea publică, în termen de 5 zile de la data examinării cererii prealabile, a informațiilor răspândite la data de 02.11.2022 la talk-showul „Secretele Puterii” de la Jurnal TV de la ora 20:00, moderată de Alex Cozer, și a informațiilor răspândite la data de 03.11.2022 pe pagina sa oficială de facebook, care mă vizează”, a declarat oficialul.

Andrei Spînu a spus că solicită „achitarea și compensare, în calitate de prejudiciu moral, a sumei de 1 leu și măturarea, în interes public, a Primăriei mun. Chișinău timp de un an, începând cu data de 28.11.2022”.

Share