Andrei Negruță comentează zvonurile că ar putea candida la funcția de președinte al RM

Andrei Negruță comentează zvonurile că ar putea candida la funcția de președinte al RM

După ce cu ceva timp în urmă, analistul politic, Vitalie Andrievschi a declarat, în cadrul unei emisiuni televizate, că preşedintele Asociaţiei obşteşti CETESTA, Andrei Negruța, ar putea candida la alegerile prezidențiale din 2020, cel din urmă a venit cu o reacție, informează OFICIAL.

Andrei Negruța a declarat că vine cu o reacție, pentru că a fost întrebat și nu vrea să apară mai multe interpretări și speculații.

„Într-adevăr, interes pentru persoana mea este. La mine au ajuns câteva apeluri cu astfel de propuneri, dar eu le calific ca și provocări. Atenționez, nici la una nu am dat răspuns pozitiv și nici un fel de discuții la această temă nu am dus. Poate Vitalie Andrievschi deține informație pe care eu nu o dețin sau el are o mașină a timpului și a el a văzut în viitor. Sau poate asta, pur și simplu, este o dorință, care a fost luată ca o realitate. Eu nu exclud că informația aceasta este parte a unor intrigi din politică, a unor forțe care continuă să se opună consolidării societății. Într-un fel sau altul, sunt sigur că timpul va arăta de unde bate vântul, dar, indiferent de unde nu ar bate, noi pe toate pânzele vom continua să mergem în direcția de consolidare și compromis”, a precizat Negruța.

Cristina Pendea

Share