Andrei Năstase: Unitatea noastră e chezășia schimbării în bine a vieții oamenilor și a Moldovei

Andrei Năstase: Unitatea noastră e chezășia schimbării în bine a vieții oamenilor și a Moldovei

Președintele Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, afirmă că a promovat în permanență unitatea forțelor democratice, autentic proeuropene – lucru demonstrat de fapte, nu de vorbe, informează Oficial.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Andrei Năstase a scris că, același lucru l-au făcut colegii lui din Platforma DA, din viitorul Bloc ACUM.

„Reiterez, toți cei care împărtășesc valorile democratice, se implică, muncesc și luptă în interesul cetățenilor cu criminalii de la guvernare sunt bineveniți alături de noi și de viitorul bloc ACUM, pentru că UNITATEA noastră e chezășia schimbării în bine a vieții oamenilor și a Moldovei. Totodată, le repet tuturor celor șantajați și șantajabili, plecați din politică imediat, nu mai negociați viitorul Moldovei, șantajați fiind cu crimele și păcatele proprii sau ale apropiaţilor. Viitorul Moldovei nu se negociază. Oamenii acestui popor sunt singurii în drept să hotărască cum va fi mâine în țara lor. Rețineți, Oamenii, nu voi!”, a scris Năstase, făcând referire la reacția Partidului Liberal, după retragerea lui Valeriu Munteanu din partid și anunțul de a susține viitorul bloc electoral ACUM.

Doina Secrieru

Share