Andrei Năstase: Schimbarea nu se face acasă, se face la urne

Prim-ministrul Republicii Moldova, Maia Sandu, împreună cu pretendentul la șefia municipiului Chișinău din partea Blocului ACUM, Andrei Năstase, astăzi – în cadrul unei conferințe de presă, s-au referit la alegerile locale din 20 octombrie, informează OFICIAL.

Blocul ACUM a demonstrat, la nivel central, că poate face schimbarea. Votând Blocul la alegerile locale veți aduce schimbarea în localitățile voastre. Chișinăul mereu a dat tonul schimbării în această țară. Ne dorim ca și de această dată, capitala să susțină efortul nostru, al guvernului pro-european. Un guvern pro-european are nevoie de un Chișinău pro-european. Cel mai potrivit om care să lupte împotriva sistemului este Andrei Năstase”, a declarat Sandu.  

Candidatul la șefia Capitalei, Andrei Năstase, s-a referit la campania electorală.

„Campania electorală se apropie de final. A fost o campanie care s-a desfășurat în condiții de libertate. Alegerile din 20 octombrie sunt esențiale pentru viitorul nostru. Europa așteaptă decizia noastră de duminică. Eu, personal, și Blocul ACUM garantăm investiții serioase pentru toate proiectele care vor fi demarate. Votul din 20 octombrie pentru Chișinău are o importanță deosebită. Ieșiți masiv la vot. Cu votul nostru putem să începem o nouă viață. Schimbarea nu se face acasă, se face la urne”, a conchis Năstase.

Mihaela Conovali

Share