Andrei Năstase s-a adresat Președintelui țării: Demite imediat acest Guvern

Andrei Năstase s-a adresat Președintelui țării: Demite imediat acest Guvern

Andrei Năstase, președinte fondator al Platformei DA, fost ministru al Afacerilor Interne, s-a adresat șefului statului cu îndemnul să demită actualul Guvern și să identifice un Premier care să poată face față cu brio tuturor provocărilor actuale, informează OFICIAL.

Potrivit spuselor sale, nemulțumirea oamenilor crește de la o zi la alta, iar facturile cele mai mari încă nu au venit. Republica Moldova se află în una dintre cele mai mari crize din cei 30 de ani de independență.

„Fac un apel la Maia Sandu: Stimată doamnă, dacă nu ești băgată în toată această mizerie, demite imediat acest Guvern și caută un prim-ministru întreg la minte, cu putință să creeze un Cabinet capabil să treacă Moldova pentru această perioadă nefastă. Deschideți Guvernul către întreaga societate!”, a menționat el într-un live pe Facebook.

Totodată, politicianul s-a adresat procurorilor – să-și facă treaba bine și să deschidă dosar pe toate declarațiile și informațiile apărute în spațiul public.

Andrei Năstase s-a adresat și șefei Procuraturii Anticorupție: „Doamna Dragalin, oamenii normali așteaptă demisia dvs. de onoare, dacă aveți onoare…”.

La fel, el i-a îndemnat pe Sergiu Litvinenco, ministru al Justiției, și Natalia Gavrilița, Prim-ministru, să demisioneze cât mai curând, pentru a face loc cât mai repede unui Guvern competent.

„Domnilor ambasadori, mă adresez și dvs.: Ce s-ar fi întâmplat în statele dvs. în așa situație?!… Vă îndemn să aveți o poziție publică și în acest caz, așa cum ați avut și în cazul sancțiunilor aplicate de SUA lui Plahotniuc și Șor”, a adăugat fostul ministru.

Share